Podcasts

Naast het kraken van marketing, praten we ook graag over marketing. Dit doen we in een marketing podcast waarin we marketing onderwerpen bespreken die je verder helpen met het behalen van je doel.

Hierin hebben we diepte interviews met kenners uit het marketinglandschap en zoomen we in op specifieke branches. Deze zijn kosteloos te beluisteren op Soundcloud, iTunes en Spotify.

Beluister onze laatste afleveringen.

Aflevering #5 : Korting

Korting geven aan je klant? Hoe doe je dat?

In deze aflevering bespreken de krakers alles rondom korting. Iets waar iedere kopende partij gevoelig voor is. Maar waarom willen mensen korting? En dan de belangrijkste vraag. Hoe geef je korting? Hoe verwerk je dit in je prijs?

Aflevering #4 : Google Analytics

Wat is het nut van Google Analytics?

Data, het kloppende hart van de marketing van je organisatie. Zonder data weet je niet wat de impact is van je marketing en van het budget wat je investeert. Op het moment dat je weet dat een bepaald marketingkanaal een positief rendement oplevert dan weet je dat je het budget kunt verhogen.

Aflevering #3 : Negatieve reviews

Hoe ga je om met negatieve reviews?

In deze aflevering bespreken Danny, Tibor en Jorick wat de gevolgen zijn van negativiteit op het internet. Hoe ga je om met negatieve reviews? Hoe kunnen we leren van een slechte recensie?

Aflevering #2 : Facebook

Hoe werkt adverteren via Facebook?

In de tweede aflevering van Marketing Krakers is het tijd voor Facebook om gekraakt te worden. Ontdek meer over de identiteit van Facebook en hoe je het beste gebruik kunt maken van dit platform.

Aflevering #1 : Acquisitie, Sales en Verkoop

Is verkoop te leren of is het een aangeboren talent?

In deze aflevering kraken de heren de code van verkoop. Er wordt besproken wat de do's en don'ts zijn in verkoop gesprekken en hoe je om moet gaan met de angst die bij verkoop hoort.

Heb je een marketingvraag? Stel hem!

Heb je een interessant onderwerp of zit je met een vraag die je graag beantwoord wilt worden? Stuur je vraag naar redactie@marketingkrakers.nl of stel hem via onze social media kanalen.